снимка: pixabay.comДържавният департамент вече съветва американците да обмислят посещенията си заради

...
снимка: pixabay.comДържавният департамент вече съветва американците да обмислят посещенията си заради
Коментари Харесай

Щатите промениха в положителна посока препоръките си за пътуване в редица големи държави

снимка: pixabay.com

Държавният департамент към този момент поучава американците да обмислят визитите си поради риска от ковид, до момента в който преди този момент ги предупреждаваше изобщо да се въздържат от сходна стъпка

Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите облекчиха рекомендациите за пътешестване до 61 страни за изцяло имунизираните пасажери.

Новите насоки намаляват риска от пътуването до 61 страни, в това число до България, Франция, Южна Африка, Канада, Мексико, Русия, Испания и Италия, пише bg-voice.com.

Държавният департамент на Съединени американски щати съобщи, че е в развой на преразглеждане на своите рекомендации за пътешестване, с цел да отрази насоките на CDC.

Досега за тези страни беше в действие рекомендацията „ избягвайте всички пътувания “, годна за Ниво 4 на заплаха, само че предвид на това, че коронавирусната пандемия към този момент е овладяна на множеството места, управляващите в Съединени американски щати леко смекчиха насоките.

Сред страните, намалени до Ниво 3, са още Хондурас, Индонезия, Йордания, Либия, Панама, Полша, Дания и Малайзия.

Съединени американски щати не разрешават влизането в страната на съвсем всички хора, които не са американски жители, които са били в Китай, Обединеното кралство, Ирландия, Индия, Южна Африка, Бразилия, Иран и 26-те страни от Шенген през последните 14 дни.

За пътуването до България CDC предлага хората да са изцяло имунизирани преди да отлетят. Неваксинираните пасажери би трябвало да заобикалят полетите до България, съгласно насоките на Съединени американски щати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР